Σε βλέπω...

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

My twit pic

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Κάτι αλλάζει ...


Κάτι αλλάζει στο πολιτικό σκηνικό!
Για να θυμηθώ να γραψω εδώ, μετά από μισό χρόνο θα πει οτι είμαι θυμωμένος ή μπερδεμένος.
Θα ήθελα να ήμουν αισιόδοξος ή δικαιωμένος.
Η ιστορία ακολουθεί τον δικό της δρόμο.Κάνει ξαφνικές επιταχύνσεις.Κάποιους αδικεί ίσως,αλλά προχωρεί.Δεν έφτασε ακόμα το τέλος της.
Η συντηρικοποίηση της κοινωνίας αποτελεί βρόχο που την πνίγει...Δεν πήγαινε αλλο! Οι διστακτικοί και αναβλητικοί εξάντλησαν το χρόνο τους.Κάτι φαίνεται να αλλάζει.
Μπορεί να πέφτουμε εξω ,μπορεί όμως κάτι νέο να γεννιέται.
Δεν νομίζω να ερθουν τα πάνω κάτω αλλά κάποια όνειρα θα λάβουν εκδίκηση ...
Δεν υπάρχουν μεσίες, ουτε κινήματα ισως όμως να υπάρχουν κάποιοι που να μπορέσουν αντιλαμβανόμενοι τις συντελούμενες υπόγειες διεργασίες να εκφράσουν πολιτικά το αίτημα γιά κοινωνική δικαιοσύνη,ελπίδα και προκοπή.
Να ανακοψουν τον κατήφορο ,να εκσυγχρονίσουν (μη σας τρομάζει η λέξη) και να ανασυγκροτήσουν τις δομές και τις υποδομές του κρατικού μηχανισμού,να προωθήσουν λύσεις δίνοντας διέξοδο στο δυναμισμό των νέων που ασφυκτιούν στο δεδομένο πλαίσιο.
Οραμα και συγκεκριμένες λύσεις εδώ και τώρα.Αυριο θα είναι αργά.
Ισως ο Αλέξης να συμβολίζει το πέρασμα σε μιά νέα εποχή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οσο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεκαθαρίζει οτι είναι ριζοσπαστικό μεν αλλά μεταρρυθμιστικό δε κόμμα,όσο δεν επανακτα την ευρωπαϊστική του φυσιογνωμία,οσο συνεχίζει να ξεχνα την αναγκη για επεξεργασία πολιτικής συνεργασιών για εναλλακτικη πρόταση εξουσίας,εγω θα μένω με την Δαμανάκη,τον Ανδρουλάκη και τον Μπίστη και όχι με τις απόψεις των Λαφαζάνη,Λεουτσάκου,Στρατούλη.