Σε βλέπω...

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

My twit pic

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;


Τι παίζεται μέσα στο ΠΑΣΟΚ;
Πραγματικά δεν ξέρω.
Όπως και πολλοί άλλοι βρίσκομαι σε πλήρη σύγχυση!
Θεωρώ χρήσιμο για κάθε πολίτη να διαβάσει στα ΝΕΑ 22 Σεπτεμβρίου στη σελίδα 14 , τις πολιτικές διαφορές Παπανδρέου - Βενιζέλου , που παρουσιάζονται κωδικοποιημένες και σχετίζονται με το Σκοπιανό, το σχέδιο Αναν,τα Ελληνοτουρκικά ,τον Ευρωπαϊσμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα ,το άρθρο 16,τον τύπο του κόμματος, τον χωρισμό κράτους - εκκλησίας και τα ναρκωτικά.
Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν σε όλα τα παραπάνω συμφωνώ με τις απόψεις Παπανδρέου. Με τις απόψεις αυτές συμφωνούν η ομάδα Μεταρρύθμιση (Μπίστης κλπ) ,γνωστοί 'εκσυγχρονιστές' και διανοούμενοι , που όμως φαίνεται να υποστηρίζουν Βενιζέλο!
Τι γίνεται εδώ; Άλλαξαν θέση ή πιστεύουν ότι άλλαξε απόψεις ο κ. Βενιζέλος; Η απλά εκτιμούν ότι ο τελευταίος απλά μπορεί ως καταλληλότερος αντι-Καραμανλής να πλασάρει σε περισσότερους ψηφοφόρους το όποιο κυβερνητικό σχέδιο με ένα πιο εντυπωσιακό (βλέπε ρητορικό) περιτύλιγμα;
Θεωρώ χρήσιμο επίσης να διαβαστεί το συνοπτικό άρθρο της Αννας Διαμαντοπούλου στο σημερινό BHMA
Ίσως πιο χρήσιμο για την ψυχική μου ισορροπία είναι ότι σε λίγο αφήνω τις εφημερίδες στην άκρη και θα αρχίσω να ετοιμάζομαι για τη βραδινή συναυλία της Πάτι Σμιθ στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη.
Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Pws sou fanike h sunenteuksi tou Korovesi ston Theodoraki sta xtesina Nea?