Σε βλέπω...

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

My twit pic

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ <ΜΠΛΟΓΚΕΡ> ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

ΟΙ <ΜΠΛΟΓΚΕΡ> ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ  ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Οι αξιοθρήνητοι live ρεπόρτερ των καναλιών έχουν πλειστάκις αυτοξεφτιλιστεί  κυνηγώντας την αποκλειστική είδηση, για να βγάλουν τουλάχιστον  το ψωμί τους (και το ψωμί των αφεντικών τους) .


Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της ενημέρωσης και τιμητές του πατριωτισμού των άλλων ,κατά τα άλλα μπλόγκερ,γιατί μας έχουν πνίξει εδώ και μήνες με ανακρίβειες,διαστρεβλώσεις  και εθνικιστικά παραληρήματα;


Τελευταίο κρούσμα, ένα παραπολιτικό περιθωριακό γεγονός (κάποιος διαταραγμένος προσπάθησε να πετάξει το παπούτσι του στον Πρωθυπουργό) αναδείχτηκε σε πρώτη τους είδηση με ονοματεπώνυμο!
Μόνο που στη βιασύνη τους ηρωοποιούν  αδίκως τουλάχιστον ένα ονοματεπώνυμο.


Σταύρος Βιτάλης  http://24gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_2718.html

Στέργιος Πραπαβέσης  http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_2840.html

ή Στρεύλος Φούφουτος; www.prpagandakai malakia synnefo.gr





7 σχόλια:

Unknown είπε...

τσουζει το παπουτσάκι λαμόγια?
Μάλλον τσουζει πολύ...

Konstantinos Floridis είπε...

Φίλε Περικλή ,θα τρίζουν τα κόκαλα του αρχαίου συνονόματός σου με την αντίληψή σου για τον δημοκρατικό διάλογο.Το σχόλιό σου ΔΕΝ θα διαγραφτεί ώστε όποιος θέλει να κλικάρει στη σελίδα σου για να καταλάβει ποιοι είστε
εσείς οι ...'πατριώτες' !!!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις πριν από λίγο το ALTER αναφερόμενο στο γεγονώς και στον Πραπαβέση, είπε πως πρόκειται για έναν ακροδεξιό κλπ μπλα, μπλα, μπλα... Προφανώς είναι τέτοια η έλλειψη αρσενικών αδένων στα γυφτοκάναλα και τους πρωκτογλύφτες των 8, που διαβάζουν το δελτίό όπως ακριβώς τους παραδίδεται από το κυβερνητικό μπουλούκι που αυτή τη φορά ήρθε να κάνει αρπαχτή στη Θεσσαλονίκη. Επειδή προφανώς δεν έχουν δει ακροδεξιό στη ζωή τους κι επειδή ότι βάζεις στο στόμα σου κάποια στιγμή θα σου φτάσει και στο λαρύγγι, ας έχουν υπ' όψιν τους πως λέγοντας τέτοιες μαλακίες, θα μας κάνουν όλους ακροδεξιούς. Είδα κι άκουσα τις δηλώσεις του Πραπαβέση στα κανάλια. Τι ακροδεξιό είπε; Πως θέλουμε ελευθερία; Πως ζητάμε δικαιοσύνη; Το να πέσει η χούντα; Κακόμοιρα γλυφτράκια των αφεντικών σας... σκατά στα μούτρα σας που θα μας πείτε κι ακροδεξιούς επειδή δε σας γουστάρουμε

Konstantinos Floridis είπε...

Ακτιβιστές για δέσιμο
του Σ.Θεοδωράκη από το protagon
http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3776&reftab=37

Konstantinos Floridis είπε...

Όταν βρω το λινκ από τη σημερινή εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα θα το ανεβάσω για να κρίνετε μόνοι σας τον "γιατρό-ακτιβιστή".
Ας αρκεστούμε τώρα στο κάτωθι σχόλιο!
http://www.parapolitiki.com/2010/09/blog-post_8340.html

http://1klik-aristera.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html

jhkihh είπε...

Δεν νομίζω πως ο φίλος Περικλής έχει κάποιο άδικο. Το περιστατικό που προκλήθηκε από αυτόν τον άνθρωπο αποδεικνύει την συσσωρευμένη οργή του λαού έναντι των άκρως καπιταλιστικών και αντιλαϊκών μέτρων που λήφθηκαν από την κυβέρνηση. Δημοκρατία δεν είναι η επιβολή μέτρων στα οποία οι πολίτες είναι παντελώς αντίθετοι. Βρείτε εσείς την κατάλληλη λέξη που χαρακτηρίζει μια τέτοια κατάσταση.

Konstantinos Floridis είπε...

Αγαπητέ μου φίλε nickgm313.
Δημοκρατία είναι το να μπορεί ο κάθε πολίτης να λέει τη γνώμη του και να αντιδρά οργανωμένα στις επιλογές της εξουσίας σύμφωνα με την ιδεολογία του και τα συμφέροντά του χωρίς να προσβάλει τον άλλον και χωρίς να παραβιάζει το νόμο.
Είναι επίσης δημοκρατία και το να κρίνεται αυτός ο πολίτης από τους άλλους.
Είναι ακόμα δημοκρατικό δικαίωμα να στέλνω τα παιδιά μου στο εξωτερικό για διακοπές,στα καλύτερα σχολεία και να κυκλοφορώ με το πιο ακριβό αμάξι παίρνοντας δάνεια από τις Τράπεζες.
Αν όμως στουκάρω το αμάξι και το διαλύσω, είναι δημοκρατικό μου δικαίωμα να μην πληρώσω τις δόσεις μου και τα δίδακτρα;(στάση πληρωμών-αναδιάρθρωση υποχρεώσεων).
Θα είμαι μήπως αντιδημοκρατικός αν πω στα παιδιά μου για δυο χρόνια δεν έχει διακοπές και αγορές επώνυμων ρούχων;(λιτότητα).
Θα ήμουν άδικος βέβαια, αν τα σφάλματά μου τα πλήρωναν αποκλειστικά τα παιδιά μου κι εγώ συνέχιζα να παίζω στο καζίνο και να τα σπάω στα μπουζούκια.
Πιστεύω φίλε μου ότι αν πιάσουν την εισφοροδιαφυγή και αναδιαρθρώσουν το κράτος θα υπάρξει οικονομική εξυγίανση και ανάκαμψη.
Το να πληρώσουν οι άλλοι αλλά όχι εγώ είναι κατανοητό μεν, όχι αποδεκτό δε. Να ξέρεις ακόμη ότι αυτός που σου γράφει είναι μισθωτός, που πληρώνει τα επώδυνα, άδικα και προς το παρόν αβέβαιης αποτελεσματικότητας μέτρα.
Κάποιοι που φωνάζουν (ιδιοκτήτες χρεοκοπημένων επιχειρήσεων με απίθανες καταθέσεις εδώ και έξω,κάποιοι αυτοαπασχολούμενοι που δηλώνουν στην εφορία τα μισά από ότι ο μισθωτός κι ο συνταξιούχος,κάποιοι βολεμένοι που δεν πληρώνουν εισφορές και παρακρατούν τον ΦΠΑ,κάποιοι πολιτικοί που μας οδήγησαν εδώ)έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να διακηρύσσουν ότι πρέπει να διώξουμε την κυβέρνηση ,ότι απαιτούνται άλλα μίγματα πολιτικής,και να υπάρξει ανάπτυξη(ποιος διαφωνεί αλλά πώς;)Νομίζω όμως ότι δεν είναι πια πειστικοί!
ΥΓ.Περιμένω να δω και το δικό σου μπλογκ!

16 Σεπτεμβρίου 2010 1:15 π.μ.