Σε βλέπω...

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

My twit pic

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Όλη η Ελλάδα μια ατέλειωτη παράγκα

Απεργώ κι εγώ παρ' όλο που κρίνω τα μέτρα αναπόφευκτα εδώ που φτάσαμε. Θέλω όμως να διαμαρτυρηθώ,γιατί ενώ μειώνεται κατά 30% το οικογενειακό μου εισόδημα κάποιοι που ποτέ δεν έκοψαν απόδειξη,δεν αποδίδουν ΦΠΑ ,παίρνουν ενισχύσεις, αποκρύπτουν περιουσιακά στοιχεία και κέρδη(μιλάω για γιατρούς,παπάδες,κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, αυθαίρετους βιλούχους κ πισινούχους κ.λ.π.) σφυρίζουν αδιάφορα,έχουν μεταφέρει καταθέσεις στο εξωτερικό και πιστεύουν ότι θα την βγάλουν καθαρή!Ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος και βρίζει τους πολιτικούς αδιάκριτα.Αν ο Παπανδρέου πιάσει το σφυγμό και κάνει αυτά που πρέπει(όχι ψευτομαγκιές περί στάσης πληρωμών κλπ), σε 5 χρόνια θα έχουμε όντως μιαν άλλη Ελλάδα,διαφορετικά όπως λέει και ο Νιόνιος, όλη η Ελλάδα θα είναι μια απέραντη παράγκα!
Είμαστε ακόμα υπό την επήρεια του σοκ.Πολύς κόσμος κλαίει! Αλίμονο όμως αν πεθάνει η Ελπίδα! Πρέπει σε 3 χρόνια να κάνουμε ότι δεν κάναμε σε 25!Δεν είναι παρηγοριά το ότι αν δεν προστρέχαμε στον μηχανισμό στήριξης τα πράγματα θα ήταν τρομακτικά χειρότερα.
Βέβαια πρέπει να πληρώσουν ΟΛΟΙ ανάλογα με το πραγματικό τους εισόδημα.
Προς το παρόν πληρώνουμε οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
Αυτά τα 3 χρόνια πρέπει να φτιάξουμε κράτος , να πληρώσουν τα λαμόγια και να δούμε πως θα γίνει η επανεκκίνηση της ανάπτυξης. Σε άλλη περίπτωση η ανεργία θα πάρει τρομακτικές διαστάσεις και η γενιά των 700 ουπς 550 e θα μεταναστεύσει.
ΥΓ.
Επρεπε να γίνουν και τα σημερινά;
3 νεκροί χωρίς λόγο;
OXI στην βία.
Τότε θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί.
Πρωθυπουργέ περιμένουμε την διάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης.Κάποιοι είναι στο απυρόβλητο!

1 σχόλιο:

alitaki είπε...

mpaxalo file pantou kai ola.filia.