Σε βλέπω...

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

My twit pic

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ας ξυπνήσουμε πριν να ειναι αργά.Η λα.ο.σ.πολογία ενάντια στη Θ. Δραγώνα και οι "πατριωτικές" αλήθειες

        ΑΣ  ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ  ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΡΓΑ




 Εδώ και μέρες παρακολουθούμε μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον της Θ.Δραγώνα. Μια συστηματική και κριτική παρουσίαση αυτής της επίθεσης,αλλά και αναγκαιες διευκρινήσεις δίδονται στο παρακάτω λινκ.

Η λα.ο.σ.πολογία ενάντια στη Θ. Δραγώνα και οι "πατριωτικές" αλήθειες


Η ίδια η κ.Δραγώνα απαντά σε συνέντευξή της  στα  ΝΕΑ

Οι πολιτικοί αναλυτές, οι ιστορικοί  και οι κοινωνιολόγοι θα μας διαβεβαίωναν ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης, ανεργίας και διάλυσης του κοινωνικού ιστού εμφανίζονται έντονα τα φαινόμενα της μισαλλοδοξίας και του κυνηγιού των μαγισσών από 'υπερπατριώτες' .

Ελάχιστη υποχρέωσή μας είναι απροκατάληπτα να διερευνήσουμε την αλήθεια και να πάρουμε υπεύθυνη θέση. Οι ακροδεξιές άναρθες κραυγούλες  έχουν πάψει να είναι χαριτωμένες.Αρχισαν να μοιάζουν με γρυλίσματα ύαινας.Αφού η αγωγή μας δεν μας επιτρέπει να πατήσουμε το αυγό του φιδιού,τουλάχιστον ας το βάλουμε στη γυάλα και ας μην χαϊδεύουμε το νεογέννητο!

ΥΓ.Δες και στην Καθημερινή (ηλεκτρονική έκδοση) 4 Ιαν. 2010     το άρθρο του Ν.Αλιβιζάτου
Mετανάστες: «συνταγματικό τόξο» για την Ελλάδα
(       http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_7_03/01/2010_385505)                           εδώ

5 σχόλια:

Konstantinos Floridis είπε...

Καθημερινή 4/1/2010 Ηλεκτρονική έκδοση.

Mετανάστες: «συνταγματικό τόξο» για την Ελλάδα

Του Νικου Κ. Αλιβιζατου

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_7_03/01/2010_385505

ΑΔΕΡΦΙΑ είπε...

Καλο Σ/Κ.

matthaios είπε...

Αν αυτός που υποστηρίζει το κράτος του,την ιστορία του,την σημαία που κάποιοι πολέμησαν για να είσαστε ελεύθερη,είναι εθνικος τότε χαίρομαι που είμαι εθνικός.

Konstantinos Floridis είπε...

Φίλε μου Ματθαίε,νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να υποστηρίζουμε και να αγωνιζόμαστε για ένα σύγχρονο,δημοκρατικό και συντεταγμένο κράτος.
Να γνωρίζουμε και να κρίνουμε την ιστορία της πατρίδας μας χωρίς ηρωοποιήσεις,αποσιωπήσεις και σκοπιμότητες, για να είμαστε περήφανοι γι αυτήν και να διδασκόμαστε από τα λάθη και τα ορθά που διαπράξαμε στην πορεία μας.
Να τιμούμε και να σεβόμαστε το σύμβολο σημαία ,που δεν είναι μονοπώλιο κανενός,αλλά ανήκει σε όλους τους έληνες, μέ τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει αυτό σε όλο τον κόσμο.
Ολοι αγαπάμε την πατρίδα μας,αλλά όποιος πιστεύει ότι το έθνος του,ο λαός του,η θρησκεία του,ο πολιτισμός του είναι ανώτερος κάποιων άλλων απριόρι,δεν είναι πατριώτης αλλά φανατικός φονταμενταλιστής.
Και πιστεύω ότι Ελληνας,Γάλλος,Τούρκος,Σουηδός,Αμερικάνος ή οτιδήποτε άλλο γίνεσαι και δεν γεννιέσαι.
Και αλίμονο αν δεν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να είμαστε ελεύθεροι!
Φιλικά, Κωνσταντίνος

Blogger fan είπε...

καλησπερα κωσταντινε μου,χρονια πολλα και σε σενα.να σαι καλα παντα και εσυ και η οικογενεια σου.καλη συνεχεια στο μπλοκ σου,τα καλυτερα σου ευχομαι.