Σε βλέπω...

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

My twit pic

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007

Φωτιά στα μπατζάκια τους.


Δεν ξέρω αν κληρονόμησαν τη γκαντεμιά του Μητσοτάκη,ή αν απλά είναι και δεξιοί και αδέξιοι!
Βγαίνει στην tv ο Κεφαλογιάννης να αποδώσει τα εύσημα στον εαυτό του και σε λίγη ώρα το Sea Diamond βυθίζεται με δυο εγκλωβισμένους επιβάτες μαζί με το σχέδιο απάντλησης των καυσίμων.
Βγαίνει ο Βύρων να πει ότι η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της και τα βίντεο με τα κατορθώματα των καλόπαιδων πέφτουν σαν βροχή.
Βγαίνει προ μηνών ο Σιούφας και λέει ότι η ΔΕΗ είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την αυξημένη ζήτηση ,κι όταν η μισή Ελλάδα βρίσκεται επί ώρες χωρίς ρεύμα δηλώνει:''Το σύστημα άντεξε''.
Παραλείπει βέβαια να πει ότι το σύστημα κατέρρευσε λόγω μηδενικών εφεδρειών αποτέλεσμα της ακύρωσης του προγραμματισμού και των συμβάσεων που δρομολόγησε το ''διαπλεκόμενο ΠΑΣΟΚ''.
Πάει ο Καραμανλής στον Ερντογάν ,πετά στα σκουπίδια την έκκληση του Βαρθολομαίου κι επιστρέφει με μια δικαστική απόφαση ότι για λόγους ίσης αντιμετώπισης των μειονοτήτων, ο Βαρθολομαίος δεν μπορεί να έχει τα προνόμια που είχε ο Πατριάρχης επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας παρά μόνο αυτά του θρησκευτικού ηγέτη των Τούρκων Ορθόδοξων Χριστιανών.
Την ώρα που καιγόταν η Πάρνηθα και η μισή Ελλάδα όταν οι ολιγωρίες,οι ανεπάρκειες και η σύγχυση ήταν προφανείς,βγαίνει ο Προκόπης και τι λέει το άτομο:'Αν κάνει κάποιος συγκρίσεις με το παρελθόν,θα καταλάβει ότι υπάρχει τεράστια διαφορά!''
Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι...


Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Πέντε τα χαράματα Δευτέρας να μπλογκάρεις το παρθενικό σου σημείωμα, δεν λέει...

Η long hot προεκλογική περίοδος , τα βίντεο με τους μπάτσους, η αντιπαράθεση του Μουζέλη με τον Richard Dawkins για το The God Delusion ,με τσιγκλούν να γράψω την άποψή μου! Ευτυχώς γράφουν άλλοι γι αυτά.
Χαζεύω στο διαδίκτυο περιφερόμενος από site σε link κι από εκεί σε άλλο site.
Η ώρα αλλά και η θερμοκρασία , μου επιβάλουν να κλείσω τον υπολογιστή και να φτιάξω καφέ...
Καλή σας μέρα φίλοι μου, θα τα ξαναπούμε.
Γατοπόντικας.